Over The Inspiring Collection

The Inspiring Collection is een merk van unieke, verrassende en originele locaties waar bedrijven kunnen vergaderen, overnachten of culinair genieten.  

Onze visie

Bedrijven die vergaderingen of events organiseren, zoeken méér dan ooit naar uitzonderlijke en onverwachte locaties.

The Inspiring Collection biedt deze inspirerende plaatsen meer zichtbaarheid omdat we geloven dat een meeting of een event in een unieke setting ook een unieke impact heeft.

Wie zijn we?

The Inspiring Collection

Al meer dan 15 jaar zijn we gespecialiseerd in de organisatie van inspiratiecongressen voor corporates, agencies en associations die op zoek zijn naar verrassende accommodaties, onverwachte vergaderlocaties, originele incentive-activiteiten, heerlijke restaurants, fantastische teambuildingactiviteiten en prachtige vergaderbestemmingen. Onze congressen zijn altijd een unieke mix van top inspiratie en uitstekende netwerkmogelijkheden!

Ons team

Een passie voor het buitengewone

We hebben een passie voor unieke locaties voor meetings, incentives of events en we gaan ook altijd op zoek naar de meest unieke ervaringen voor bedrijfsgroepen!

Ann Soete

Managing partner
CREATIVE CONNECTOR

+32 473 86 39 14
hello@theinspiringcollection.be

Filip Muyllaert

Managing partner
IMPACTFUL COMMUNICATOR

+32 473 49 05 47
info@theinspiringcollection.be

Fauve Muyllaert

Marketing Maestro 
SOCIAL STORYTELLER

+32 471 45 56 65
hello@theinspiringcollection.be

Sluit uw locatie aan bij The Inspiring Collection!

The Inspiring Collection is een merk van unieke, verrassende en originele locaties waar bedrijven kunnen vergaderen, culinair genieten of eventueel overnachten.  Vertegenwoordigt u ook een bijzondere locatie?