Vergaderen op een historisch landgoed

Een bekroonde gastronomische hotspot met prachtige vergadersalons. Pure luxe midden in de natuur!

La Butte aux Bois

Als historisch landgoed, een bekroonde gastronomische hotspot en een eco-chique Spa Shiseido Ginza Tokyo Institute biedt het La Butte aux Bois in Lanaken het hoogste niveau van gastvrijheid aan haar gasten.

La Butte aux Bois is een exclusief en luxueus vijfsterren Superior hotel in België, vlak aan de ingang van het Nationaal Park Hoge Kempen in Limburg. De combinatie van de ruime terrassen, het uitzicht op de prachtig aangelegde tuin, de vijvers, de bijzondere kunstobjecten en de idyllische sfeer die het geheel uitstraalt doet u maximaal genieten van de natuur.  Een waar paradijs voor bedrijfsevents!

La Butte aux Bois is omringd door een uitgestrekt landgoed en in het hotel zelf is een restaurant aanwezig met twee Michelinsterren (Restaurant Ralf Berendsen) en een gemoedelijke bistrôt Le Ciel. Daarnaast beschikt La Butte aux Bois over maar liefst zeven volledig uitgeruste salons en vergaderzalen.  Samen hebben ze een totaaloppervlakte van 1.000 m² en vormen ze de perfecte setting voor meetings en zakelijke evenementen. La Butte aux Bois is in dat opzicht één van de meest exclusieve locaties in België – en deze verborgen parel wacht ook op u om ontdekt te worden. 

 • Aantal kamers

  60 kamers
 • Aantal vergaderzalen

  7 (tot max. 225 pax in theaterstijl)
 • Culinair genieten

  Max. 260 personen zittend
 • Locatie

  Lanaken

Wat maakt deze locatie uniek?

La Butte aux Bois ligt in Lanaken en werd gebouwd in 1924.
Een stijlvolle locatie pur sang!

Overzicht van de mogelijkheden

Een uitgestrekt landgoed, een restaurant met 2 Michelin-sterren, een gemoedelijke bistrot en tien compleet uitgeruste salons en vergaderruimtes van in totaal 1.000 m², vormen de perfecte entourage voor uw zakelijke evenementen en incentives in België.  La Butte aux Bois in Lanaken biedt 60 kamers en 7 vergaderzalen voor diners, vergaderingen, congressen, productlanceringen, trainingen of om het even welk business event.  De combinatie van Zaal Sapphire en Zaal Alexandrite maakt het mogelijk om cateringevents te organiseren voor 260 personen zittend.  Verkiest u een receptie, dan kunt u in La Butte aux Bois tot 400 personen verwelkomen.  Vergaderen in theaterstijl kan tot 225 personen, maar er zijn ook een aantal stijlvolle kleinere zalen voor 20, 25 of 30 personen in theaterstijl.  Alle vergaderzalen bieden airco, snel internet, state-of-the-art AV apparatuur en alle muren zijn bovendien geluidsdicht.  Als een van de meest exclusieve en gewilde vergaderlocaties in de regio, ontzorgt La Butte Aux Bois u bij de volledige organisatie van uw event.  

Veelgestelde vragen

Je kan in La Butte aux Bois een zittend diner organiseren tot max. 260 personen of recepties tot 400 personen.  Als je graag buiten dineert, dan kan dat op het terras.  La Butte aux Bois biedt ook tal van opties voor private dining.

Als je vergadering wenst te organiseren, dan biedt La Butte aux Bois verschillende dagarrangementen aan vanaf 85 euro. De prijs verschilt naar gelang de menukeuze.

Zeker! La Butte aux Bois ligt vlak naast het Nationaal Park Hoge Kempen waar er verschillende activiteiten mogelijk zijn, zoals mountainbiken, yoga-sessies of fietstochten, maar ook schapendrijven, ijssnijden, een parfum workshop, lachyoga, wijnproeverijen, enz. behoren tot de mogelijkheden.  La Butte aux Bois bezorgt u graag een voorstel op maat.