Vergaderen aan zee: waar zakendoen en ontspannen elkaar ontmoeten

Unieke vergaderlocatie dichtbij zee en strand met 64 kamers en exclusief af te huren!

Badhotel Renesse

Op zoek naar een bijzondere plek waar u zowel kunt vergaderen als de cohesie binnen het team kunt vergroten in een informele setting? Dan bent u bij Badhotel Renesse aan het juiste adres. U vindt ons om de hoek van het centrum van Renesse, op slechts een klein uurtje rijden van Antwerpen. Badhotel Renesse is dé plek waar zakelijke bijeenkomsten, ontspanning en plezier samenkomen. Zo bieden wij een breed scala vergaderarrangementen aan die u kunt combineren met verschillende binnen- en buitenactiviteiten. En dat allemaal op een inspirerende locatie: aan het strand en de zee. Dat maakt Badhotel Renesse de perfecte plek voor (meerdaagse) seminars, trainingen en vergaderingen.

 • Aantal kamers

  64 kamers (incl. 14 junior suites)
 • Aantal vergaderzalen

  5 (tot max. 80 pax in theaterstijl)
 • Culinair genieten

  Max. 80 pax zittend
 • Locatie

  Renesse (Zeeland - Nederland)

Wat maakt deze locatie uniek?

Unieke locatie dichtbij zee en strand, exclusief af te huren en top op culinaire vlak.  Er is voor uw bedrijf ook een persoonlijke vergadercoach aanwezig.

Overzicht van de mogelijkheden

Badhotel Renesse is de perfecte locatie voor zowel zakelijke bijeenkomsten als teambuildings in een informele setting. Gelegen nabij het centrum van Renesse en op korte afstand van Antwerpen, biedt het hotel diverse vergaderruimtes en arrangementen.  Badhotel Renesse heeft 50 ruime kamers en 14 Junior Suites.  Met 4 vergaderruimtes in het hotel en een externe zaal met uitzicht op de Oosterschelde, is er flexibiliteit voor groepen van 4 tot 80 personen. Alle moderne AV materiaal is in de zalen aanwezig.  Uw persoonlijke vergadercoach Olav bespreekt met u alle details omtrent catering, overnachtingen en eventueel extra teambuildingactiviteiten. Met de ligging dichtbij het strand is Badhotel Renesse dé ideale plek in Zeeland om zakelijk te genieten!

Veelgestelde vragen

Ja, het hotel ligt op een uurtje rijden van Antwerpen.

U heeft de keuze uit 4 vergaderruimtes en er is ook één externe zaal in het Vijfde Caisson, waar u uitzicht heeft over de Oosterschelde.  Badhotel Renesse verwelkomt groepen van 4 tot 80 personen.

Uw persoonlijke vergadercoach Olav regelt voor u alles voor uw dagvergadering of meerdaagse vergadering incl. overnachting, ontbijt, lunch en/of diner.  Geen zorgen dus voor u!  Het hotel staat trouwens gekend om zijn onberispelijke service.

Zeker! Uw persoonlijke vergadercoach Olav kan u tal van suggesties geven.  Een paar voorbeelden: de zomer special ‘vergaderen & bbq’en aan zee’, zeilevenementen op de Oosterschelde of teambuildingactiviteiten op het strand zoals blokarten en powerkiten. 

Ja, dat is mogelijk!