Vergader of dineer tussen exclusieve oldtimers

Cady Cars in Ieper is een onverwachte locatie voor events waar u omringd bent door meer dan 50 exclusieve oldtimers.

Cady Cars

Cady Cars in Ieper is een locatie die zijn gelijke niet kent!  Je vindt er méér dan 50 uiterst exclusieve en zeldzame oldtimers die tentoongesteld staan in een prachtig decor.  De ultieme setting voor een zittend diner tot 200 personen.  

Naast de drie zalen met historische oldtimers heeft u ook nog de keuze uit andere ruimtes, zoals het salon "Passion for Cars" met comfortabele Chesterfields en een bibliotheek vol klassieke autoboeken.  Of wat dacht u van “Terras Opera” met de authentieke “Brasserie Mylord” en met zicht op de Franse zaal vol prachtige bolides.  Of verkiest u de kermiszaal met een authentieke kermismolen uit 1953? Ook voor vergaderingen is Cady Cars trouwens een origineel en stijlvol decor.  Er is een perfect uitgeruste vergaderzaal, met vitrines vol miniatuurauto’s, historische memorabilia en een aanpalende bar.  

Dus bent u op zoek naar een heel atypische locatie vol nostalgie?  Cady Cars in Ieper verwelkomt u graag!

  • Aantal vergaderzalen

    1 vergaderzaal tot 50 pers. in theaterstijl
  • Culinair genieten

    Max. 250 personen zittend
  • Locatie

    Ieper

Wat maakt deze locatie uniek?

Een prachtlocatie voor vergaderingen of events tussen uiterst zeldzame oldtimers.

Overzicht van de mogelijkheden

Cady Cars in Ieper is een unieke locatie met meer dan 50 exclusieve oldtimers tentoongesteld in een prachtig decor. Het biedt een nostalgische omgeving voor verschillende evenementen, waaronder vergaderingen, bedrijfsfeesten, conferenties en productlanceringen. De locatie beschikt over diverse zalen, waaronder een aparte vergaderzaal voor maximaal 50 personen, met autominiaturen en trofeeën van Cady Cars. Daarnaast zijn er drie zalen voor zittende diners tot 200 personen, waaronder de Franse zaal met zeldzame Citroëns en de mogelijkheid om een dansvloer en champagnebar toe te voegen. Het terras "Opéra" en de aangrenzende "Brasserie Mylord" bieden een capaciteit tot 50 personen met uitzicht op de oldtimers. Er is ook een kermiszaal met een authentieke kermismolen en een zaal genaamd "Passion for Cars" met prachtige auto's zoals Rolls Royce en Ferrari. Cady Cars biedt ook een VIP Limo Service met luxe auto's, waaronder Bentley en Cadillac, voor speciale gelegenheden.

Veelgestelde vragen

Als u alle zalen gebruikt (drie in het totaal) kunt u tot 200 personen ontvangen voor een zittend diner of lunch.  Voorziet u graag ook een dansvloer, dan is de capaciteit ongeveer 160 personen.  

Ja, er is een volledig uitgeruste vergaderzaal met een capaciteit van 50 personen in theaterstijl en een aanpalende bar voor koffiepauzes met zicht op de oldtimers. 

Ja, de collectie Bentley, Rolls Royce, Cadillac, Chevrolet, Ferrari, Citroën, enz. kan op afspraak bezocht worden met min. 15 personen. De prijs per persoon is 15 euro.  Elke bezoeker krijgt bovendien een voucher van 10 euro die gebruikt kan worden voor de aankoop van het prachtige boek “Passion for Cars” met de unieke collectie in woord en beeld van Thierry Dehaeck.  Het bezoek wordt afgesloten met een gratis drankje.  

U kunt één of meerdere zalen afhuren en Cady Cars kan een gepersonaliseerde formule uitwerken met catering.  Hiervoor wordt een beroep gedaan op externe professionele cateraars.  Als u dat wenst, kunt u ook met een eigen cateraar werken.  Cady Cars beschikt over een volledig ingerichte keuken.