Uw volgende event in een kunstzinnig kader?

Zebrastraat is een geknipte locatie voor een inspirerend evenement, verrijkt met een unieke kunstcollectie.

Zebrastraat

Welkom bij Zebrastraat, dé locatie voor een uniek en inspirerend evenement! De Zebrastraat biedt een levendige omgeving voor hedendaags leven, culturele evenementen en bijeenkomsten, verrijkt met een opmerkelijke collectie kunst. Het is net deze mix van elementen die de Zebrastraat onderscheidt en het tot een werkelijk unieke bestemming maakt.

Vergaderen in een kunstzinnig decor? Dan ben je bij Zebrastraat ongetwijfeld aan het juiste adres. Met een vergadercapaciteit tot 220 personen is er altijd ruimte voor jouw vergadering, presentatie of brainstormsessie.  Maar bij Zebrastraat gaat het niet alleen om binnen. Ook buiten biedt de site tal van mogelijkheden voor een onvergetelijk evenement.

Het binnenplein met vijver  is de perfecte plek voor het organiseren van een creatieve workshop of teambuilding activiteit. Maar ook recepties in de openlucht, familiedagen, barbecues en outdoor filmvertoningen behoren tot de mogelijkheden. Bij Zebrastraat zijn de mogelijkheden eindeloos en het team denkt bovendien graag met je mee om een uniek en inspirerend evenement te organiseren.

  • Aantal vergaderzalen

    12 (tot max. 200 personen)
  • Culinair genieten

    Max. 250 personen zittend
  • Locatie

    Gent

Wat maakt deze locatie uniek?

Zebrastraat biedt unieke mogelijkheden voor indoor & outdoor events en beschikt over een indrukwekkende XYZ-lounge.

Overzicht van de mogelijkheden

In Zebrastraat in Gent kunnen klanten evenementen en vergaderingen organiseren te midden van een indrukwekkende kunstcollectie. Er is een plenaire zaal met 220 plaatsen beschikbaar en daarnaast nog 7 extra zalen, met kunstwerken in elke zaal.  Boardroom Alain Liedts bijv. biedt een adembenemend uitzicht op het kunstwerk Warsubec. Alle zalen worden per uur verhuurd, met een minimum van 2 uur.

Zebrastraat biedt een inspirerende omgeving met een vaste kunstcollectie van de Stichting Liedts-Meesen.  De exclusieve XYZ Lounge, ontworpen door kunstenaar Didier Faustino, is het kloppende hart van Zebrastraat. Deze lounge kan gehuurd worden voor walking dinners, recepties of andere business events. Het beschikt over een keuken, een centrale bar en moderne faciliteiten zoals een geluidsinstallatie en een groot scherm.

Voor evenementen kunnen klanten ook kiezen voor een outdoor setting, zoals het centrale plein met vijver.  Ideaal voor familiedagen of informele get-togethers. 

Veelgestelde vragen

Zebrastraat verhuurt acht volledig uitgeruste seminariezalen, een grote en polyvalente congreszaal, een multifunctionele exporuimte voor beurzen en als kers op de taart de indrukwekkende XYZ lounge als ideale netwerklocatie. Buiten kan je rondom onze vijver het ideale zomer-evenement creëren, of kan je in de tent terecht voor bedrijfsfeesten en evenementen.

De grootste evenementenruimte van Zebrastraat heeft een capaciteit van maximaal 400 personen (staand).

Ja, Zebrastraat is bijzonder goed gelegen aan de afrit E17/E40. Onder Zebra New in de Gustaaf Callierlaan 231 beschikt Zebrastraat over een eigen ondergrondse parking met maar liefst 90 parkeerplaatsen.

De 8 vergaderzalen zijn voorzien van alle moderne faciliteiten, zoals snelle wifi, projectoren, whiteboards en flipovers.

Ja, er zijn verschillende cateringarrangementen beschikbaar. Zebrastraat werkt samen met lokale cateraars om een breed scala aan opties aan te bieden.

Ja, Zebrastraat is zeven dagen per week geopend en kan evenementen organiseren op elk moment dat jouw voorkeur heeft, inclusief in het weekend.